top of page

Diensten

Uw strategische partner

Koffie met stroopwafel
Campaign Pitch
Business Meeting

Kennis maken

Ik ben van huis uit ondernemer. Op jonge leeftijd ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in de bakkerij wereld. na de nodige expansie heb ik dit op redelijk jonge leeftijd verkocht. Ondernemer blijf je voor eens en altijd en toeval bestaat niet.  Inmiddels heb ik de bakkerij branche 9 jaar mogen vertegenwoordigen als voorzitter en daar landelijk de nodige netwerken als vertrouwens partner gekregen. Mijn kennis en ervaring welke in heb opgedaan breng ik graag over op anderen. Dit met maar één doel, samen ben je sterker! 

Aangenaam

Bedrijfsadvies:

De noodzaak van een goede strategie.

Organisaties, bedrijven en ondernemers richten zich met name op de dagelijkse gang van zaken. Het oplossen van de dagelijkse uitdagingen op de korte termijn vormt de hoofdmoot van de hedendaagse ondernemer.

De wereld verandert en dat vraagt flexibiliteit en vooruit durven kijken.

Hoe ver is uw meer jaren plan gevorderd?

Begeleiding bij uw eigen ontwikkeling

Uiteindelijk blijft u eindverantwoordelijk en zult u het zelf moeten doen. Daarbij is het wel prettig te kunnen sparren over de ideeën die u heeft om samen te komen tot een gedegen plan. Daarbij help ik u graag, al is het maar om als stok achter de deur u te behoeden voor het verzonken in de dagelijkse gang van zaken en hectiek.

 

Van korte naar lange termijn

 

Wat u vandaag bent heeft u aan gisteren te danken, wat u morgen zult zijn hangt af van uw bereidheid doelbewust in de toekomst te kijken. De toekomst is verder weg dan morgen, korte termijn politiek heeft dat, besef dat het hebben van een plan u verder kan brengen. Sterker nog winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.

Het formuleren van de doelstellingen op lange termijn helpen u met het maken van keuzes ook bij de dagelijkse gang van zaken

Een uitgebreide benadering

Coaching / Vertrouwenspersoon

Coaching

 

Is het een brevet van onvermogen of een behoefte? Ik merk dat veel ondernemers zich terughoudend opstellen terwijl het de normaalste zaak is om advies te vragen. Je kunt als ondernemer niet alles zelf hoewel dit wel van je gevraagd wordt. Door het niet alleen in je hoofd te bewaren maar door erover te praten, en daardoor inzicht te krijgen lijkt mij niets mis mee toch? Hierbij is het vinden van je eigen “ik” een mooie ervaring en kijk je weer vol vertrouwen in de spiegel naar jezelf en de keuzes die je maakt.

 

Vertrouwen

Komt te voet en gaat te paard is het gezegde. Kampt u of uw medewerkers met deze kwestie geef het de aandacht en ruimte die het nodig heeft.

Als vertrouwens persoon heb ik al vele organisaties maar ook personen kunnen bijstaan in de zaken waar zij tegenaan liepen.

- intimidatie

- persoonlijke problemen

- financiële situaties

 

 Allemaal zaken waar je niet snel mee naar buiten komt en waar je van mag verwachten dat dit ook in de vertrouwelijke omgeving blijft die u mag en kunt verwachten

Het pad naar succes

bottom of page